PRISER

Voksen-behandling – kr. 1.050

Studerende og børn – kr. 900

Afbud: Bliver du forhindret i at møde op til en behandling, sætter jeg stor pris på afbud senest 24 timer før det aftalte tidspunkt. Ved afbud mindre end 24 timer før behandlingen er jeg nødsaget til, at opkræve et gebyr på 50% af behandlingens oprindelige pris.

  • Du kan betale med MobilePay eller kontant.
  • Ønsker du at købe et gavekort, kan det hentes på behandlersted, sendes til dig med posten eller elektronisk. Du er meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan aftale nærmere. Gavekort er gyldige 1 år fra udstedelsesdato.

Nadia Mouna er kropsterapeutuddannet ved Body SDS & 3P Mentor. Jeg tager løbende efteruddannelse og supervision for at opretholde et fagligt niveau, ligesom jeg hele tiden udvikler mig personligt.

  • Jeg er medlem af DAKOPE (Sammenslutningen af Alternative Behandlere) og er RAB godkendt. RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Det er en beskyttet titel, der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.
  • Derudover er jeg erhversansvarsforsikret i henhold til bekendtgørelse om ledfrigørelse af rygsøjle.
  • Flere sundhedsforsikringer giver tilskud til behandlingen med Body SDS eller af RAB-godkendte terapeuter – Undersøg med dit forsikringsselskab, om du kan få tilskud.
  • Der ydes ikke tilskud fra den offentlige sygesikring, eller fra Sygeforsikringen danmark.