LIDT OM MIG

Som 17-årig tog jeg på en 8-dages studietur til Rom, uden at have fået lov. Som 26-årig giftede jeg mig med en ikke-marokkaner, selvom jeg i baghovedet kunne høre min mor og far sige “Så længe I kommer hjem med en muslim og arabisk talende”

Jeg gjorde oprør. Jeg gjorde op med den traditionelle marokkanske opdragelse jeg fik, og med følelsen af at skulle gøre det mine forældre forventede af mig – sådan som det ligger så dybt i mange af os. Jeg brød mønstret. Og det har givet mig styrke til at leve det liv, jeg gør i dag.

Mit møde med Body SDS har forstærket den styrke.

Det startede egentligt med, at jeg læste Ole Kåre Følis bog ‘Børns indre rum’ og bagefter ‘Mit indre rum’, hvorefter jeg besluttede mig for at prøve en behandling. Da jeg havde fået den, var det som om en ventil blev åbnet, og min krop fik lov til at give slip. Jeg synes det var vildt svært at være i kroppen under behandlingen, men bagefter mærkede jeg lethed og frihed, som aldrig før. Det var stort. Især fordi jeg normalt var stærk, og nu pludselig gav mig selv lov til ikke at være det.

Jeg kan huske at jeg kort tid efter tænkte:
“Hvis Body SDS behandlingen kan gøre det her for mig, så må jeg give det videre.”

Da jeg er uddannet sagsbehandler indenfor det Social område, og derfor er vant til at møde og respektere forskelligheden i mennesker, virkede Body SDS uddannelsen som den perfekte ‘overbygning’.

I dag er Body SDS en integreret del af mit liv med mine to børn, og det har blandt andet lært mig, at det ikke er nok at tænke sig frem til en løsning, at vi gør klogt i også at lytte til kroppens signaler. Det har også lært mig at bede om hjælp, hvis det er nødvendigt. For det er ofte når vi beder om hjælp, at vi kan transformere de (gamle) historier, vi har lagret i vores krop.

I mit Body SDS arbejde ser jeg mig selv som en vejleder, en stifinder, der hjælper mennesker med at løsne op, skabe plads og måske bryde mønstre og gøre oprør.

Overbygninger på Body SDS

2018
Indføling 2B v. Claus Linnemann Olsen


2017
Psykologi: Fysisk, psykisk, mentalt 3 v. Michell Kowal
Åndedræts-kursus v. Lise-Lotte Bonné
Behandlingssupervision v. Claus Linnemann Olsen
Indføling 2 v. Claus Linnemann Olsen
Angstkursus v. Ole Kåre Føli
Bevægelse med fokus på rygsøjlen v. Shai Faran
Samtalebaseret supervision v. Henrik Kalsbøll
Indføling 1 v. Keven Bruun
Ledkursus: Ryg 1 v. Keven Bruun


2016
Sygdomslære: Lungekursus v. Henrik Kalsbøll
Opdatering af Body-sds’ grunduddannelse v. Keven Bruun
Opdatering af Body-sds’ grunduddannelse v. Keven Bruun
Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen
Ledkursus: Nakke 1 v. Claus Linnemann Olsen


2015
Psykologi: Fysisk, Psykisk, Mentalt 2 v. Henrik Kalsbøll
Psykologi: Fysisk, Psykisk, Mentalt 1 v. Henrik Kalsbøll

Online booking