Følelsen af at være kommet hjem til mig selv er stærkere end nogensinde, her hvor jeg kan fejre mit 10 års jubilæum som selvstændig Body SDS-behandler. Af hele mit hjerte: Tak.

Som perler på en snor.

Sådan ligger alle de situationer, som har banet vejen hen til, hvor jeg står i dag efter 10 år som selvstændig Body SDS-behandler.

En af dem er den morgen, hvor jeg som sendt fra himlen modtager navnet på min virksomhed. Kropsfrihed. Her hvor jeg for alvor opdager, at det er, når jeg giver slip på at skulle finde svar med mit intellekt, at jeg kan høre visdommen indefra hviske til mig.

Ordet kropsfrihed handler naturligvis om, at jeg hjælper mine klienter med at skabe frihed i krop og sind. Men det handler også om MIG. Om at være øverst i mit liv og tro mod mig selv. Min egen bedste ven. Når jeg skaber rum i min krop og i mit sind, oplever jeg en større frihed til at gå efter det, jeg ønsker. Jeg har lettere ved at

… sige til og fra i mine relationer uden frygt og forventninger til, hvad der er rigtigt og forkert.
… opdage og give slip på det pres, jeg uskyldigt og ubevidst har fået bygget op inde i mig selv.
… se at jeg før var hende, der havde lært sig selv vigtigheden af at handle og være stærk.

Kropsfrihed er også at opdage, at min forladthedsfølelse og præstationsangst er forsvundet. For i dag kan jeg med sikkerhed sige, at de ikke er med mig mere. Forsvundet ud i det blå og erstattet af kærlighed og tillid til mig selv.

Vejen hertil har været brolagt med alt muligt svært, og især at turde være med det.

At turde. Lige netop. Alle de dage jeg har turdet stole på min intuitions guiden, og alle de dage jeg ikke har.

Og alle de dage hvor jeg ser og mærker vigtigheden af mit arbejde, at det også stimulerer noget dybere i mig. Det at kunne få lov at gå på opdagelse og stadig være der for andre er uendeligt berigende og noget, jeg har ønsket, så langt tilbage jeg husker.

Alt det, og meget mere gør, at jeg i dag står lige her. Solidt og stærkt forbundet til livets strøm.

Og jeg kunne selvfølgelig ikke være nået hertil uden alle JER:

Klienter der er kommet trillende stille og roligt, så jeg turde blive ved med at tro på min forretning. I er i sandhed en gave og kilde til stor inspiration. Tak fordi I kom. Tak for alle de smukke kærlige anbefalinger I deler med mig. Jeg kan med sikkerhed sige, at det har været med til, at jeg har mit virke uden at have brug for at købe reklame.

Lærere, mentorer, hjælpere der utrætteligt har gået ved siden af mig og hjulpet mig med, at vi har fået det til at ske. Sammen. Til stor glæde for mit hjerte.

Mine kære forældre tak for livet og kærligheden. I er højt elsket.

Mine elskede børn som er blevet til mine ynglings unge mennesker. Tak fordi I valgte mig som jeres mor, og for at I er blevet ved og ved med at tro på mig. I er den forandring, jeg ønsker at se i verden. Igennem jer har jeg fået en invitation til at lære om mig selv her i livet. I er om nogen et spejl på det, jeg har brug for at kigge på og finde fred med.

Og så alle jer kære venner der har bakket mig op lige fra de første spæde skridt henimod Body SDS-uddannelsen til nu, hvor jeg står et sted, jeg kun kunne drømme om.

Tak.

I løbet af de sidste ti år har jeg oplevet en øget tillid til det intuitive sted i mig og samtidig et tæt forhold til min kerne, min livskraft.

I takt med at jeg har udviklet mit fag gennem forståelsen af De 3 Principper, er det blevet endnu tydeligere for mig, at vi alle har noget indeni os, som vi altid kan stole på. Noget, der altid er til stede i os, noget der altid er til stede i mig, selv når livet føles svært. Dette er blevet så stærkt forankret i mig, at jeg ikke længere behøver bruge så meget energi på at forstå det.

Jeg ved, at det liv der lever indeni mig vil føre mig på rette vej. At livets strøm har mig.

Og ja, nu lyder det som om jeg aldrig nogensinde bliver bange eller ked af det eller bekymret eller i tvivl. Men selvfølgelig gør jeg det. Der er bare kortere vej hen til fred. Jeg har en mental og kropslig følelse, en vished om, at tingene nok skal falde på plads, finde sin vej, og det giver en ubeskrivelig ro.

Når jeg kigger tilbage på de her ti år, er det som om, der er blevet serveret en masse retter foran mig, og jeg så har haft den unikke mulighed for at tage de retter, der smager godt, gøre plads til dem, og lade dem føre mig hen til, hvor jeg er i dag.

Tak.