Indlæg

Facebook indlæg


 

5 days ago

Kropsfrihed v. Nadia Mouna

‘Det har virkelig flyttet bjerge for mig’, siger Gönül, der er kommet i min praksis de seneste to år. Jeg har i al ydmyghed fået lov at bringe hendes historie.

‘Min datter plejer at blive stresset, når metroen er propfyldt, men den dag, efter at have været hos Nadia første gang, sad hun helt stille og sagde, at hun følte sig meget rolig indeni. Det blev jeg så glad for, at jeg også gerne selv ville prøve ‘en tur’ hos Nadia. Jeg har i mange år døjet med ondt i skuldre og nakke og har haft en dunkende hovedpine. Jeg har fået piller og massage og akupunktur, men intet af det hjalp. Jeg hvilede ikke i mig selv, jeg kunne ikke sove, og det var endda så slemt, at jeg nogle dage vågnede med tanken ‘øv, jeg er stadig i live”.

Den første gang jeg kom hos Nadia, spurgte hun mig om en hel masse, som jeg svarede ret overfladisk på, mens jeg tænkte ‘kan vi ikke bare se at komme i gang med den massage’. Og da hun så gik i gang, gjorde det sindssygt ondt, og det eneste jeg kunne tænkte på var ‘hvorfor gør jeg det her mod mig selv, det er tortur.

Da jeg kom hjem, var jeg meget meget træt og lagde mig på sofaen. Og når jeg lægger mig på sofaen, plejer der at gå planlægning i den oppe i hovedet, men den dag fandt jeg ro. Helt ro. Siden da er jeg kommet hos Nadia.

Hun har hjulpet mig med at blive et helt nyt menneske. Hun har hjulpet mig med at elske mig selv som jeg er, med at kunne give og tage imod kærlighed fra andre, og frem for alt har hun hjulpet mig til at slippe de negative tanker, jeg havde. Jeg kan virkelig rumme meget i dag – ikke mindst mig selv. Det kom selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, og i starten var jeg meget skeptisk. Men allerede efter nogle få gange kunne jeg mærke forskel i min krop. Alligevel var det først da jeg begyndte at åbne mig overfor Nadia, begyndte at svare ærligt på hendes spørgsmål og mærke at hun virkelig lyttede til mig, at jeg for alvor kunne give mig hen og slippe al min negativitet.

For Nadia lytter virkelig. Både til min krop og til det jeg siger. Det er koblingen mellem samtale og massage der gør det. Nadia er sådan et mildt og roligt væsen, og hun har givet mig så mange vigtige redskaber, som jeg bruger i hverdagen. Nu nyder jeg fx at gå i seng om aftenen og ved hvad jeg skal sige til mig selv, hvis jeg ligger vågen. Og på mit arbejde er jeg blevet meget bedre til at sige fra med det samme. Nå ja, og så er jeg begyndt at gå tur hver aften og har tabt mig 30 kilo …

Gönül 43 år.

View on Facebook
·Share

4 weeks ago

Kropsfrihed v. Nadia Mouna

Kropsfrihed v. Nadia Mouna har opdateret sit profilbillede.

View on Facebook
·Share

4 weeks ago

Kropsfrihed v. Nadia Mouna

TAK Sara og Lars;)
Kom, så og sejrede på Filipinerne?

View on Facebook
·Share

4 weeks ago

Kropsfrihed v. Nadia Mouna

Giver så meget mening……Hav en fantastisk dag derude.

“Når du giver slip, får du adgang til dit fulde potentiale og bliver derfor i stand til at udfolde dig maksimalt”

– Bengt V. Andersen, Body-sds´ grundlægger

Læs mere om Body-sds: www.body-sds.dk/

View on Facebook
·Share

1 month ago

Kropsfrihed v. Nadia Mouna

Endnu engang tak for de varme anbefalinger. Jeg er så taknemmelig for at vide, at jeg bliver anbefalet og vellidt som Body-sds terapeut derude.

Jeg står klar til at modtage nuværende som nye klienter i min praksis.
I kan kontakte mig på tlf. 71 75 13 14.

Kærlig hilsen Nadia.

View on Facebook
·Share