HVAD ER BODY SDS?

Body SDS (Body Self Development’s System) er et dansk udviklet be­hand­lingssystem, der tager udgangspunkt i at kroppen kan helbrede sig selv. Behandlingen er helhedsorienteret og består af  massagetekniker, ledfrigørelse, pulseringer, åndedrætsteknik og samtale. Alt sammen for at løsne din krops blokeringer i led, muskler, åndedræt, energi- og nervebaner, og på den måde finde – og frigøre de dybere liggende årsager til dine problemer.

Helt konkret arbejder vi alle muskler og led grundigt igennem, løsner spændinger og korrigerer eventuelle skævheder. Samtidig bliver du guidet til at få et dybere og mere frigørende åndedræt.

Derfor er Body SDS behandlingen anbefalingsværdigt til:

  • alle former for problemer i bevægeapparatet, f.eks. ryg-, skuldre- og nakkespændinger, knæ og museskader
  • hovedpine, migræne, stress og generelt ubehag
  • at forbygge helbredsproblemer gennem øget kropsbevidsthed
  • at øge kontakten med de energimæssige og psykiske ressourcer, som afspejles i kroppen

Det øger gennemstrømningen af blod, nervepulser og energi i kroppen. Du øger din kropsbevidsthed og får mulighed for bedre at lytte til kroppens signaler og derved forebygge fremtidige problemer. Samtidig gør behand-lingen at dine fysiske symptomer begynder at slippe, fordi kroppen får støtte til at gå hen imod at være i balance. I nogle tilfælde giver jeg også kostråd, forslag til øvelser du kan lave derhjemme og vejledning i f.eks. uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og andre vaner, som har indflydelse på dit helbred.

Forløbet af behandlingen kan være forskellige fra gang til gang og fra person til person. For nogle mennesker vil den kropslige tilgang være tilstrækkelig, mens heling for andre opstår gennem en dybere proces hvor elementer som samtale, indre billeder og personlig vejledning indgår. På den måde kan du komme i kontakt med de ressourcer, som ligger gemt bag dine fysiske og følelsesmæssige spændinger.

Hør podcasten om Body SDS grundlæggeren Ole Kåre Følis: Hør her

Online booking