HVAD ER BODY SDS?

Body SDS (Body Self Development System) er et dansk udviklet behandlingssystem, som er blevet udviklet gennem tre generationer siden slutningen af 1940’erne. Fundamentet til behandlingsformen blev grundlagt af Erland Hartung. Erlands søn Ole Kåre Føli videreudviklede behandlingssystemet efter sin far. I 1991 startede Ole Kåre Føli ”Body Self Development System” center i Karlslunde sammen med sin søn Bengt Valentino Andersen. Far og søn har derfra udviklet Body SDS yderligere, med et center for behandling, flere teknikker, træning og uddannelse.

Filosofien bag Body SDS er, at kroppen kan helbrede sig selv. Der er en stærk sammenhæng mellem krop og sind, som betyder at smerter i det psykiske liv kan skabe problemer i det fysiske og omvendt. Behandlingen er helhedsorienteret og består af massagetekniker, ledfrigørelse, pulseringer, åndedrætsteknik og samtale. Alt sammen for at løsne din krops blokeringer i led, muskler, åndedræt, energi- og nervebaner, og på den måde finde – og frigøre de dybere liggende årsager til dine problemer.

Helt konkret arbejder vi alle muskler og led grundigt igennem, løsner spændinger og korrigerer eventuelle skævheder. Samtidig bliver du guidet til at få et dybere og mere frigørende åndedræt.

Body SDS behandling kan hjælpe dig som har:

  • fysiske udfordringer i bevægeapparatet, fx ryg-, skuldre- og nakkespændinger, hofte, knæ og museskader
  • hovedpine, migræne
  • muskelspændinger/smerte
  • ubalance i fordøjelsen og immunforsvar
  • svært ved at blive gravid
  • stress og generelt ubehag
  • psykiske udfordringer som angst, lavt selvværd og depression
  • et ønske om at forebygge helbredsproblemer igennem øget kropsbevidsthed

Behandlingen øger gennemstrømning af blod, nervepulser og energi i kroppen. Du øger din kropsbevidsthed og får mulighed for bedre at lytte til kroppens signaler og derved forebygge fremtidige problemer. Samtidig gør behandlingen, at dine fysiske symptomer begynder at slippe, fordi kroppen får støtte til at gå hen imod at være i balance.

Du vil opleve, at behandlingen kan være forskellig fra gang til gang. Ligesom den også vil være forskellig fra person til person. For nogle mennesker vil den kropslige tilgang være tilstrækkelig, mens heling for andre opstår via en dybere proces, hvor også samtale og personlig vejledning indgår. På den måde kan du komme i kontakt med de ressourcer, du har, men som ligger gemt bag dine fysiske og følelsesmæssige spændinger.

Jeg har behandlet efter Body SDS metoden siden jeg blev færdiguddannet i 2013 og har erfaring med alle aldersgrupper.

Body SDS – Kort fortalt

Hør podcasten “Det du frygter” med Body SDS grundlæggeren Ole Kåre Føli fra 2018:
KLIK HER

En dramadokumentar om Ole Kåre Føli fra 2016.

Se videoen “En hånd i mørket”

I denne trailer fortæller Ole Kåre Føli (Body-sds’ ene grundlægger) om, hvordan Body-sds kan hjælpe HPV bivirkningsramte kvinder. I traileren møder du også en ung kvinde, Redempta, der udviklede føleforstyrrelser i arm og kramper i hele kroppen efter hun havde modtaget HPV-vaccinen. Og det blev gradvist værre og værre. Hun måtte endda lære sin lille datter at ringe til 112, så hun kunne få hjælp, når hun pludselig besvimede. Da Ole Kåre Føli mødte Redempta, kunne hun hverken tage vare på sig selv eller sin familie. Body-sds behandlingsforløbet er dokumenteret i programmet ’Alternativ behandling’ på DR, hvor vi ser, hun har fået sin førlighed, familieliv og livsglæde tilbage.