HVAD ER BODY SDS?

Body SDS (Body Self Development’s System) er et dansk udviklet be­hand­lingssystem, som er blevet udviklet gennem 3 generationer siden slutningen af 1940’erne. Fundamentet til behandlingsformen blev grundlagt af Erland Hartung. Erlands søn Ole Kåre Føle videreudviklede behandlingssystemet efter sin far. I 1991 startede Ole Kåre Føli ”Body Self Development System” center I Karlslunde sammen med sin søn Bengt Valentino Andersen. Far og søn har derfra udviklet Body SDS yderligere, med et center for behandling, flere teknikker, træning og uddannelse.

Filosofien bag Body SDS er, at kroppen kan helbrede sig selv. Der er en stærk sammenhæng mellem krop og sind, som betyder at smerter i det psykiske liv kan skabe problemer i det fysiske og omvendt. Behandlingen er helhedsorienteret og består af massagetekniker, led frigørelse, pulseringer, åndedrætsteknik og samtale. Alt sammen for at løsne din krops blokeringer i led, muskler, åndedræt, energi- og nervebaner, og på den måde finde – og frigøre de dybere liggende årsager til dine problemer.

Helt konkret arbejder vi alle muskler og led grundigt igennem, løsner spændinger og korrigerer eventuelle skævheder. Samtidig bliver du guidet til at få et dybere og mere frigørende åndedræt.

Body SDS behandling er anbefalingsværdig til:

Jeg har behandlet efter Body SDS metoden siden jeg blev færdig uddannet i 2013. Jeg har erfaring med at behandle næsten alle aldersgrupper.

Jeg har behandlet og hjulpet personer med problemer som:

  • fysiske udfordringer som alle former for problemer i bevægeapparatet, f.eks. ryg-, skuldre- og nakkespændinger, hofte, knæ og museskader
  • hovedpine, migræne
  • muskelspændinger/smerte
  • Ubalance i fordøjelsen og immunforsvar
  • stress og generelt ubehag
  • psykiske udfordringer som angst, lavt selvværd og depression.
  • at forbygge helbredsproblemer igennem øget kropsbevidsthed
  • når kroppen nogen gange har svært ved at blive gravid

Det øger gennemstrømningen af blod, nervepulser og energi i kroppen. Du øger din kropsbevidsthed og får mulighed for bedre at lytte til kroppens signaler og derved forebygge fremtidige problemer. Samtidig gør behandlingen at dine fysiske symptomer begynder at slippe, fordi kroppen får støtte til at gå hen imod at være i balance. 

Forløbet af behandlingen kan være forskellige fra gang til gang og fra person til person. For nogle mennesker vil den kropslige tilgang være tilstrækkelig, mens heling for andre opstår gennem en dybere proces hvor elementer som samtale, indre billeder og personlig vejledning indgår. På den måde kan du komme i kontakt med de ressourcer, som ligger gemt bag dine fysiske og følelsesmæssige spændinger.

Body SDS – Kort fortalt

Hør podcasten “Det du frygter” med Body SDS grundlæggeren Ole Kåre Føli fra 2018:
KLIK HER

En dramadokumentar om Ole Kåre Føli fra 2016.

Se videoen “En hånd i mørket”

I denne trailer fortæller Ole Kåre Føli (Body-sds’ ene grundlægger) om, hvordan Body-sds kan hjælpe HPV bivirkningsramte kvinder. I traileren møder du også en ung kvinde, Redempta, der udviklede føleforstyrrelser i arm og kramper i hele kroppen efter hun havde modtaget HPV-vaccinen. Og det blev gradvist værre og værre. Hun måtte endda lære sin lille datter at ringe til 112, så hun kunne få hjælp, når hun pludselig besvimede. Da Ole Kåre Føli mødte Redempta, kunne hun hverken tage vare på sig selv eller sin familie. Body-sds behandlingsforløbet er dokumenteret i programmet ’Alternativ behandling’ på DR, hvor vi ser, hun har fået sin førlighed, familieliv og livsglæde tilbage.
Online booking