BEHANDLINGEN HOS NADIA

Når du kommer til en Body SDS behandling, starter vi med en samtale, hvor vi kommer ind på dét, du ønsker hjælp til. Det kan f.eks. være, at du har ondt bestemte steder på kroppen, eller at du føler dig stresset.

Herefter lægger du dig på en briks med et tæppe over og jeg arbejder alle dine led igennem.

En vigtig del af behandlingen er vejrtrækningen, som jeg løbende vil minde dig om med mine egne dybe vejrtrækninger.

Jeg slutter af med en ansigts- og hovedbundsmassage efter Reiki healings princip.

Efter behandlingen samler vi op i en kort samtale.

En Body SDS behandling varer, fra du kommer til du går, omtrent 1 time. Kropsbehandlingen varer 45 min. Alt i alt giver det plads og rum til fordybelse.
Book online her

Behandling 6
Behandling 5
Behandling 4
Behandling 3
Behandling 2
Behandling
Efter en behandling er det vigtigt at drikke ekstra meget vand. På den måde hjælper du organismen med at udskille de affaldsstoffer, som bliver frigjort under behandlingen.

Samtidigt er det godt at vide, at der kan opstå første-gangs-forværringer. Det vil sige gamle symptomer eller symptomer man ikke har været opmærksom på, der kommer op til overfladen – for efter et kort tidsrum at forsvinde igen. Dette er en del af organismens regenerering.

Første gangs-forværringer kan være træthed, ømhed eller murren i muskler og led, utilpashed, kvalme eller svimmelhed, hyppige toiletbesøg, feber eller sygdom.

Det kan også være markante temaer i dine drømme, øget sårbarhed, humørsving-ninger eller andre følelsesmæssige forandringer.

Tillad dig selv at være træt, lyt til kroppen, og nyd din nye kropsbevidsthed.

Hvis du er i tvivl, så kontakt mig endelig.

Online booking