BEHANDLINGEN HOS NADIA

Når du kommer til en Body SDS behandling, starter vi med en kort samtale, hvor vi kommer ind på dét, du ønsker hjælp til. Det kan f.eks. være, at du har ondt bestemte steder på kroppen, eller at du føler dig stresset.

Selve behandlingen foregår på briksen ved hjælp af frigørelsesteknikker, massage, pulseringer og dybe vejrtrækninger. Du vil både komme til at ligge på maven og på ryggen. Nogle gange taler vi om, hvad du oplever i kroppen, andre gange er vi stille. Behandlingen kan indimellem fremkalde følelsesmæssige reaktioner som gråd, grin og vrede.

Når behandlingen er slut, har du nogle minutter hvor du kan ligge og slappe af, og derefter tager du tøj på igen.

Da der under behandlingen bliver frigivet en masse affaldsstoffer, er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand bagefter. På den måde hjælper du organismen med at udskille affaldsstofferne. Det er desuden en god idé, at du tager det med ro og ikke har for mange ting planlagt resten af dagen.

Du vil kunne opleve en række forskellige symptomer efter behandlingen, såsom velvære både fysisk og psykisk, afslappethed, dyb ro, træthed, kortvarig svimmelhed og utilpashed på grund af frigivelse af affaldsstoffer.

Behandling 6
Behandling 5
Behandling 4
Behandling 3
Behandling 2
Behandling

En Body SDS behandling varer, fra du kommer til du går, omtrent 1 time. Kropsbehandlingen varer 45 min. Alt i alt giver det plads og rum til fordybelse.

Samtidigt er det godt at vide, at der kan opstå førstegangsforværringer. Det vil sige gamle symptomer eller symptomer man ikke har været opmærksom på og som kommer op til overfladen – for efter et kort tidsrum at forsvinde igen. Dette er en del af organismens regenerering.

Førstegangsforværringer kan være træthed, ømhed eller murren i muskler og led, utilpashed, kvalme eller svimmelhed, hyppige toiletbesøg, feber eller sygdom.

Det kan også være markante temaer i dine drømme, øget sårbarhed, humørsvingninger eller andre følelsesmæssige forandringer.

Tillad dig selv at være træt, lyt til kroppen, og nyd din nye kropsbevidsthed.

Hvis du er i tvivl, så kontakt mig endelig.