BEHANDLINGEN HOS NADIA

Når du kommer til en Body SDS behandling, starter vi med en kort samtale, hvor vi kommer ind på dét, du ønsker hjælp til. Det kan f.eks. være, at du har ondt bestemte steder på kroppen, eller at du føler dig stresset.

Selve behandlingen foregår på begge sider af kroppen, hvor der arbejdes med forskellige pulserende og dynamiske teknikker kombineret med åndedrætsteknikker.
Undervejs taler vi nogen gange om, hvad du oplever i kroppen, da der kan komme psykiske reaktioner frem. Disse kan sommetider fremkalde gråd, grin, vrede eller andre følelsesudbrud.

Når behandlingen er slut, har du nogle minutter hvor du kan ligge og slappe af, og derefter tager du tøj på igen.

Da der under behandlingen bliver frigivet en masse affaldsstoffer, er det vigtigt at du drikker rigeligt med vand bagefter. Det er desuden en god idé at du tager det med ro og ikke har for mange ting planlagt resten af dagen.

Du vil kunne opleve en række forskellige symptomer efter behandlingen, så som, velvære både fysisk og psykisk, afslappethed, dyb ro, træthed, kortvarig svimmelhed og utilpashed på grund af frigivelse af affaldsstoffer.

En Body SDS behandling varer, fra du kommer til du går, omtrent 1 time. Kropsbehandlingen varer 45 min. Alt i alt giver det plads og rum til fordybelse.

Behandling 6
Behandling 5
Behandling 4
Behandling 3
Behandling 2
Behandling
Efter en behandling er det vigtigt at drikke ekstra meget vand. På den måde hjælper du organismen med at udskille de affaldsstoffer, som bliver frigjort under behandlingen.

Samtidigt er det godt at vide, at der kan opstå første-gangs-forværringer. Det vil sige gamle symptomer eller symptomer man ikke har været opmærksom på, der kommer op til overfladen – for efter et kort tidsrum at forsvinde igen. Dette er en del af organismens regenerering.

Første gangs-forværringer kan være træthed, ømhed eller murren i muskler og led, utilpashed, kvalme eller svimmelhed, hyppige toiletbesøg, feber eller sygdom.

Det kan også være markante temaer i dine drømme, øget sårbarhed, humørsving-ninger eller andre følelsesmæssige forandringer.

Tillad dig selv at være træt, lyt til kroppen, og nyd din nye kropsbevidsthed.

Hvis du er i tvivl, så kontakt mig endelig.

Online booking