UDTALELSER FRA NOGLE AF MINE KUNDER

Jeg kan varmt anbefale Nadia – hun er en dejlig og varm behandler. Hun giver sig tid til både at tale om det der sker i livet, og til behandling af kroppen. Jeg er kommet hos Nadia løbende over halvandet år, og er virkelig glad for mine behandlinger hos hende.
Anita V. Niclasen

Jeg har kommet hos Nadia en del år efterhånden, og jeg vil helt klart anbefale hende. Hun er et fantastisk menneske, og meget kompetent behandler.
Tina Hansen

Nadias behandlinger hjælper mig ikke kun til at få mere fysisk såvel som psykisk overskud i hverdagen. Hendes måde at anskue krop og sind har lært mig, at kigge indad for at søge årsagen til sygdom eller spændinger. I dag går jeg gerne til hende før min egen læge. Efter en indledende samtale og efterfølgende behandling finder vi som regel kilden til problemet, og jeg sparer turen til lægen og undgår medicinsk behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale andre at prøve det samme.
Michelle Bagger

Jeg kom hos Nadia første gang i sommeren 2012, fordi jeg igennem en længere periode havde forsøgt at blive gravid. Jeg havde ingen ægløsning og følte mig generelt utilpas i min krop. Efter den første behandling blev vi enige om at lave et intensivt forløb, hvor jeg kom hos Nadia én gang om ugen. Det er ingen hemmelighed, at de første behandlinger gjorde ondt, men jeg gik derfra med en følelse af en lettere krop og en lettere vejrtrækning. Jeg var chokeret over, hvor meget smerte min krop ‘gemte’ på uden at jeg egentlig var klar over det. Efter 5 behandlinger fik jeg ægløsning og i første forsøg var jeg gravid. I dag er min søn Bertram 5 måneder gammel, og jeg er slet ikke i tvivl om, at Nadias behandlinger havde stor indflydelse på, at min krop fandt ro, så den blev i stand til at skabe et lille barn.
Janna Grangaard

Udover at Nadia er et yderst behageligt menneske, er hun også i besiddelse af magiske hænder. Hun er min redning, når min krop er i ubalance. Jeg føler mig nulstillet og forløst hver gang, jeg går derfra. Af hjertet tak. De varmeste anbefalinger herfra.
Stine Goya

Jeg har i flere år hørt godt om Body SDS, og er ofte blevet anbefalet at prøve det. Og jeg har nikket og sagt, at det lød godt, men er aldrig taget afsted. Måske på grund af en ubevidst opfattelse af, at kropsbehandlinger ikke var for mænd. For to måneder siden besluttede jeg så alligevel at kontakte Nadia, og jeg fik en behandling hos hende. Og jeg så, at jeg havde taget fejl. Behandlingen var en oplevelse så forløsende, som jeg aldrig før har oplevet. Og så var der Nadia selv. Man skal være heldig, hvis man møder et så rummeligt og kærligt menneske bare én gang i sit liv. Man sagde engang, at engle kunne tage alle former, fx menneskeskikkelse; men hvis de blev i én form for længe, ville de langsomt glemme, at de var engle og blive i menneskeskikkelsen. Hvis det er rigtigt, er Nadia én af dem. Det er heldigt for os alle. Behandlingerne hos hende kommer til at blive en fast del af mit liv herfra. Jeg kan kun anbefale alle at besøge hendes klinik.

Tim K. Christensen

Nadias tilstedeværelse ved behandlingerne er helt igennem fantastisk. Med sine varme hænder har hun hjulpet mig til at finde indre ro. Min krop kom så meget i balance efter kun få behandlinger, at jeg med ro i sindet kunne bestå min køreprøve- som jeg havde haft det rigtigt svært med.
Men størst af alt er at min krop blev i stand til at blive gravid igen, trods flere års kæmpen. Nadia har hjulpet mig til at give mig selv tryghed og kærlighed og til at forstå vigtigheden af at tale pænt til mig selv, og til min krop, og huske på at den også kan blive ked af det. Jeg sidder i dag med den dejligste lille baby og kan kun varmt anbefale Nadia. Jeg ser ingen grænser for hvad hun kan hjælpe med. Hun er super dygtig og professionel, hvilket gjorde at jeg hele vejen igennem følte mig i gode og trygge hænder.
Camilla May, 2018

Nadia ROCKS! Hun mester Body-sds som en Ninja mestrer snige- og fald-teknikker. Hun er super sej, empatisk, sød og kompetent. Jeg er meget glad for at havde stiftet bekendtskab med Body-sds gennem netop Nadia.

<br /> Nis A. Ovaska

forfatter, 36 år

Jeg har, fra første minut jeg mødte Nadia, haft stor tillid til hendes evner som behandler. Udover at have stærke og kærlige hænder, har hun også en varm og nærværende personlighed. Det giver behandlinger med stor sammenhæng mellem krop og psyke, og jeg forlader altid Nadia med en følelse af at være blevet styrket. Nadia har en intuitiv fornemmelse for mennesker og kroppe, som jeg ikke tror man kan lære, og som gør hende til en fremragende behandler
Mai

Hos dig føler man sig altid tryg og velkommen, hvilket er essentielt for at man tør træde dybt ind i sig selv og få bedst udbytte af behandlingen. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du griber mig og min reaktion, uanset hvordan den er. Du er opmærksom på mig, fra jeg træder ind ad døren til jeg går igen, og jeg er ikke altid nødt til at beskrive tingene med ord, før du selv ser dem. Jeg føler mig respekteret som menneske, i forhold til at du accepterer, hvis jeg ikke lyster at snakke eller uddybe ting og episoder, men bare ønsker behandling. I min verden er du en verdenskvinde der sørger for, at jeg aldrig kommer til at ramme bunden som jeg har gjort før, holder mig og min krop i ave og som jeg aldrig kan undvære. Alle skulle have én som dig!
Sara

Nadias behandlinger kan jeg kun anbefale! Hvis du som jeg finder det meningsfuldt med en helhedsorienteret behandling, med fokus på at psyke og krop hele tiden influerer hinanden, så er Nadia sublim. Nadia skaber en rar atmosfære, hvor man selv kan lede vejen til sit behov. Min oplevelse er at Nadia, med stor respekt, formår at følge sine klienters verbale og nonverbale signaler og behov. Ud over en kropslig forløsning bidrager Nadia også til at spejle de følelser, der trænger sig på – på en dynamisk, kærlig og kontruktiv facon. Efter bare en behandling hos Nadia, var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde fundet det helt rigtige sted at give mig selv omsorg. Hun har min varmeste anbefaling.

Mia

Til Nadia tager jeg altid hen med en forventning om, at der sker noget godt. Og at jeg er i de bedste hænder dér. Hver gang jeg går derfra igen, er mine forventninger blevet indfriet fuldt ud, og jeg siger til mig selv og gerne til andre: “Hvor er Nadia dygtig, hvor er hun engageret”. Og hvor kan jeg godt lide hendes energi. Mine varmeste anbefalinger.
Cassandra

Nadia er det mest elskelige menneske, du kan møde! Jeg vil anbefale hende og hendes behandling til alle, jeg kender. Både fordi jeg har kendt Nadia i mange år, fordi jeg stoler 100 pct. på hende, og fordi jeg på min egen krop har mærket, hvad Nadia kan med sine kærlige og stærke hænder. Kombinationen af samtale og behandling er helt speciel, og trods smerterne i behandlingen, går jeg altid fra Nadia med en følelse af lethed og en øget kropsbevidsthed. Behandlingen kan både bruges, hvis du har et decideret problem, kropsligt som psykisk – eller blot som en kærlig, omsorgsfuld, forebyggende gave til dig selv.
Henriette

Nadia formår at forene min krop og sjæl igennem sin praksis. Hun får fat på de undertrykte og gemte følelser, som min krop er mærket af, og som har sat sig som ‘skavanker’. Ved at Nadia påfører min krop en fysisk smerte og samtidig anvender en form for samtaleterapi, får jeg forbindelse til de følelser og oplevelser, der fylder i min krop, har sat sig som skavanker, og generelt forhindrer mig i at udnytte min krop og min persons potentiale. Efter en behandling hos Nadia mærker jeg altid en enorm effekt – en befriende følelse i kroppen og en udrensning i dét, der har siddet og trykket fysisk og mentalt.
Ditte

Nadia arbejder varmt og professionelt. Hendes hænder finder selv vej til de steder, hvor min krop har behov for at slippe eller få omsorg. Nogle af stederne gør forbandet ondt, men det er som om jeg har mere plads indeni efter en behandling hos Nadia, og det hjælper mig med at træffe de vigtige beslutninger i mit liv. Jeg giver derfor Nadia mine varmeste anbefalinger.
Charlotte

“Min datter plejer at blive stresset, når metroen er propfyldt, men den dag, efter at have været hos Nadia første gang, sad hun helt stille og sagde, at hun følte sig meget rolig indeni. Det blev jeg så glad for, at jeg også gerne selv ville prøve ‘en tur’ hos Nadia. Jeg har i mange år døjet med ondt i skuldre og nakke og haft en dunkende hovedpine. Jeg har fået piller og massage og akupunktur, men intet af det hjalp. Jeg hvilede ikke i mig selv, jeg kunne ikke sove, og det var endda så slemt, at jeg nogle dage vågnede med tanken ‘ øv, jeg er stadig i live”. Den første gang jeg kom hos Nadia spurgte hun mig om en hel masse, som jeg svarede ret overfladisk på, mens jeg tænkte ‘kan vi ikke bare se at komme i gang med den massage’. Og da hun så gik i gang, gjorde det sindssygt ondt, og det eneste jeg kunne tænke på var “hvorfor gør jeg det her mod mig selv, det er tortur”. Da jeg kom hjem, var jeg meget træt og lagde mig på sofaen. Og når jeg lægger mig på sofaen, plejer der at gå planlægning i den oppe i hovedet, men den dag fandt jeg ro. Helt ro. Siden da er jeg kommet hos Nadia. Hun har hjulpet mig med at blive et helt nyt menneske. Hun har hjulpet mig med at elske mig selv som jeg er, med at kunne give og tage imod kærlighed fra andre, og frem for alt har hun hjulpet mig til at slippe de negative tanker, jeg havde. Jeg kan virkelig rumme meget i dag – ikke mindst mig selv. Det kom selvfølgelig ikke fra den ene dag til den anden, og i starten var jeg meget skeptisk. Men allerede efter nogle få gange kunne jeg mærke forskel i min krop. Alligevel var det først da jeg begyndte at åbne mig overfor Nadia, begyndte svare ærligt på hendes spørgsmål og mærke at hun virkelig lyttede til mig, at jeg for alvor kunne give mig hen og slippe al min negativitet. For Nadia lytter virkelig. Både til min krop og til det jeg siger. Det er koblingen mellem samtale og massage der gør det. Nadia er sådan et mildt og roligt væsen, og hun har givet mig så mange vigtige redskaber, som jeg bruger i hverdagen. Nu nyder jeg fx at gå i seng om aftenen og ved hvad jeg skal sige til mig selv, hvis jeg ligger vågen. Og på mit arbejde er jeg blevet meget bedre til at sige fra med det samme. Nå ja, og så er jeg begyndt at gå tur hver aften og har tabt mig 30 kilo…
Gönül

Jeg har flere gange fået behandlinger hos Nadia, og de har hver gang gjort en kæmpe forskel. Typisk har det været efter en periode med alt for meget arbejde, og hvor jeg dermed fysisk har været spændt helt op. 
Selve behandlingen gør nas – det gør den – men med Nadias guiding er det til at klare. Bagefter en skøn fysisk afspændthed og velvære – ny energi. 
Jeg kan på det varmeste anbefale Nadia.
Karen

Nadia Mouna er den dygtigste behandler jeg nogensinde har oplevet. Hendes talent for at kombinere krops- og samtale-terapi er eminent og jeg går altid opløftet fra en session hos hende. Jeg vil varmt anbefale Nadia til enhver, der har brug for at trække vejret lidt dybere eller nyde alt det gode lidt mere.
Martin

Jeg konsulterede Nadia, fordi jeg havde et væld af venner, der havde enorm glæde ved at gå hos hende, og hun skuffede ikke. Tværtimod var det så dejligt et behandlingsforløb, at jeg selv har anbefalet hende til mennesker, hvis liv hun har haft stor, positiv indflydelse på. Nadia er en omsorgsfuld og nærværende behandler. Hun er dygtig til at fornemme den person, hun behandler, og giver en personlig behandling tilpasset modtagerens temperament og natur. Jeg kan kun give Nadia mine varmeste anbefalinger!
Sophie

Har haft besøgt Nadia over en del år, og har det fantastisk efter hver besøg. 
Nadia har en super evne med hendes hænder og kropslig viden at få løsnet op i de blokeringerne man nu engang render rundt med til hverdag. 
Har anbefalet Nadia til flere familie medlemmer og venner, og alle har haft et positivt resultat i behandlingerne. 
Altid rart at anbefale Nadia til andre og så at få et tak af vedkommende , man kan nemlig altid stole på Nadias behandlinger. 
Vil til hver en tid Anbefale igen og igen.

Ronny

De sidste mange år har jeg anbefalet Nadia til hele mit netværk – og ALLE har været glade for at gå hos hende. Nadia besidder den sjældne egenskab at hun kan kombinere godt håndværk (kropsterapi) med en rigtig god fornemmelse af det enkelte menneskes behov. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger.
Louise

Allerede efter den første behandling var jeg klar over, at Nadia sanser mere end blot de fysiske behov. Min mentale tilstand kunne Nadia fornemme gennem samtalen og herefter gennem behandling få min krop og sind i balance. Følelser af frygt, bekymring og selvbebrejdelser, var efter mødet med Nadia lagt på afstand. Der er sket en åbning I min sjæl og portene til mit mentale overskud åbnede sig. Der er noget meget befriende ved at møde Nadia og får mulighed for at opleve hendes behandling. Jeg kan kun give Nadia mine allerbedste anbefalinger.
Silva

Jeg er har igennem flere år, fået Body SDS behandlinger hos Nadia Mouna, og kan varmt anbefale hende som behandler. Jeg har afprøvet forskellige Body SDS behandlere og hun er klart den dygtigste til at afkode kroppens signaler og hvor der skal sættes ind for at genoprette balancen.
Celeste

Nadia Mouna har gennem noget tid været i mit liv, som en støttende og hjælpende (h)ånd. Jeg oplever, at Nadias refleksionsniveau og livsindsigt er befordrende i forhold til samtaler vi har. Hun udfordrer mig, hvilket giver mig mulighed for at spotte og ændre de negative livshistorier, jeg også har med i min bagage. Nadias indføling med, hvordan disse negative livshistorier giver et kropsligt udtryk, virker tillidsvækkende og giver plads til, at jeg tør give mere og mere slip på dem. 
Kombinationen mellem det kognitive og kropslige er fantastisk i det hyggelige rum på Amager.
Marianne

Nadja er en omsorgsfuld behandler og en værdifuld samtalepartner. Hun kan sit kram, og jeg anbefaler hende jævnligt til venner og bekendte, der er nysgerrige på body sds.
Sophia

Jeg kan på det varmeste anbefale Nadia og Kropsfrihed. De sidste par år har jeg haft fornøjelsen at gå regelmæssigt til behandling. Det forundrer mig hver gang, hvordan min krop og mit sind påvirkes af behandlingen. Nadia formår med kyndige hænder og fine iagttagelser at skabe en bevægelse i min krop og mine tanker. Behandlingen giver mig en oplevelse af frihed og velvære i krop og tanker. Det er fantastisk og stærkt vanedannende.
Eline

Jeg er kommet hos Nadia siden 2013. Hun er en kilde til inspiration og rådgivning som jeg altid vil vende tilbage til. Nadias menneskelige evner er helt specielle og hendes behandlinger skal ganske enkelt opleves!
Zita

Jeg har mange store projekter kørende i mit liv for tiden. Min krop sagde dog fra og gav mig en masse muskelspændinger og smerter. Derfor valgte jeg at få en behandling hos Nadia, som tidligere har kunne hjælpe mig på en meget effektiv måde. Jeg oplever hende som en meget empatisk og aktiv lyttende person, der formår at løse op på de steder i kroppen, som er kommet i klemme: Typisk i skuldre, nakke, ryk og kæber – men også i bækkenet og benene. Jeg har meget tillid til at blive behandlet af hende. Samtidigt kan jeg varmt anbefale at give sig lov til at mærke fornemmelsen af frihed i kroppen som sker, idet Body SDS massagen opnår forløsning i kroppen, som er misvedligeholdt. Bevidstheden om balance mellem krop og sind, ambition og respekt for grænser af selvet gør, at jeg oplever lykke i mit liv. Tak Nadia! Et behandlingsforløb hos dig kan give meget positiv forandring på mange måder!

Doris

Jeg vil helt klart anbefale Nadia, det er den bedste form for behandling og Nadia er en fantastisk terapeut, dygtig og nærværende. Jeg har haft stor glæde af Nadias behandling. Alle burde give sig selv den oplevelse.
Lena

At blive behandlet af Nadia er en gave for krop og sjæl, hendes evner er enestående.
Kirsten

Nadias behandlinger skal prøves! Hver eneste gang jeg har været hos hende går jeg derfra med et kæmpe smil og en glad krop – og det uanset hvor mange spændinger jeg havde inden og hvor ondt det gjorde. Med hendes kunnen og hendes personlighed kan jeg ikke forestille mig en bedre body sds behandler og Nadia får mine allerbedste og varmeste anbefalinger.
Heidi

Tak for en vidunderlig og tiltrængt behandling – jeg fik sluppet en masse og jeg mærker hvordan min krop arbejder videre i dag.
Marianne

Nadia er en fantastisk god behandler og et særligt og nærværende menneske. Jeg besøger Nadia hver gang livet bliver lidt hektisk og kommer altid ud med en dejlig kropskontakt og et roligere sind. De varmeste anbefalinger.
Mai

Kanon behandling. Nadia er meget indfølende og møder mig hvor jeg er.
Kasper

Nadia har stor respekt og ydmyghed overfor den tillid man udviser hende ved at lade hende behandle en. Dette mærkes magiskvis på ens krop og sindet både under og efter behandling. Jeg kan varm og trygt anbefale at have fornøjelsen af opleve hvordan kroppen føles når man slipper den fri.!! 
Tak Nadia
Nimet

Nadia har fulgt mig igennem de sidste tre år og har hjulpet mig fysisk og mentalt med at overkomme livets udfordringer. Hun er empatisk og har en unik evne til at afkode ens tilstand. Jeg har haft nogle utrolige oplevelser under og efter Nadias behandlinger, og resultaterne er mærkbare. Jeg giver Nadia mine varmeste anbefalinger – det er selvforkælelse for krop og sjæl!
Ditte

Jeg vil anbefale Nadia og Body-sds til alle. Hun er omsorgsfuld, nærværende, tillidsvækkende og en utrolig dygtig behandler.
Henriette

Jeg er dig stor tak skyldig med din Body-sds behandling af mig. 
Da jeg startede hos Nadia var mit sind og min krop i alarmberedskab, i dag har jeg fået en indre ro og et overskud, som jeg ikke har haft før i mit liv.
Vil til enhver tid hjerteligt anbefale Nadia til alle.
Gönul

Nadia er en fantastisk kyndig og indfølende behandler. Det gør godt på rigtig mange niveauer.
Eline

Tak for dine magiske hænder Nadia, føler mig ny og let som et fjer.
Pil

Jeg har efterhånden kommet hos Nadia igennem mange år og vil klart anbefale, at man prøver en behandling hos hende. Jeg går fast hos Nadia, ikke altid fordi jeg er stresset eller har ondt et sted, men blot fordi, hendes behandlinger er som en dejlig solferie i en kold januar måned.
Birgül

Nadia har udøvet mirakler på min krop og mit sind – jeg vil anbefale hende til alle.
Janna

Jeg er blevet behandlet af Nadia gennem flere år. Det er blevet en naturlig del af mit liv at komme hos Nadia og få tjekket op på min krop – ligesom det er helt naturligt at gå til tandlægen for at få tjekket tænderne.
Nadia er meget tillidsvækkende, nærværende og omsorgsfuld. Udover selve behandlingen, mestrer hun også den personlige samtale og formår at guide en nye steder hen. Jeg føler mig i meget trygge og kompetente hænder.
Jeg vil på det varmeste anbefale Nadia – og gør det ofte.
Karen

Nadia er altså helt enestående – både som behandler og som menneske. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og gået derfra en fantastisk oplevelse rigere. Alle skulle have sig en Nadia ved hånden, når krop eller sind bliver udfordret. Nadia er yderst kompetent som behandler og en helt utrolig omsorgsfuld og rummelig person. Hun kan varmt anbefales.
Louise Adler

Jeg trængte til at mærke mig selv på en anden måde end kun via samtale terapi – og det kom jeg i den grad til. Nadia møder een varmt og åbent og med en nænsomhed, som er ubeskrivelig, når man er et sårbart sted. Knap så nænsomt kan det føles, når hun tager fat i kroppen, men hun forstår hele tiden at guide dig igennem på bedste vis – også der hvor det gør ondt og er svært. Jeg vil anbefale Nadia og hendes behandling til alle og enhver – det gør godt for krop og sjæl.
Neel Theilgaard

På sammen måde som bilen kommer på værksted til syn, bruger jeg Body-sds behandling hos Nadia. Det er mit “kropseftersyn”, og min kærlighed til egen krop. Nadias behandling gør, at jeg har fokus på kroppen og de uhensigtsmæssige spændinger jeg har udsat min krop for.

Ved at få løsnet op og blive afspændt bliver jeg opmærksom på, hvad jeg udsætter min krop for. Body-sds behandlingerne er for mig forebyggende og øger min opmærksomhed på egen krop og livsglæde.

Efter en behandling føler jeg stor lettelse og frihed til at bruge min krop præcis, som jeg ønsker.
Min bil kører jo heller ikke rundt med dæk, som ikke sidder ordentlig fast!

Helle

Så godt! Kan anbefale Nadia på det varmeste. Flere familie medlemmer har nydt godt af Nadias fantastiske healende hænder.
Magdalena Kogutowska

Nadia er en fantastisk behandler og et helt igennem varmt og kærligt menneske!Jeg føler mig set og hørt hos Nadia, og uanset hvilke problemstillinger jeg er dukket op med, så er jeg hver gang gået derfra med en følelse af ro og balance i kroppen! Jeg giver mine varmeste anbefalinger!!
Pernille H. Teinby

Jeg har været hos Nadia én gang før og må ha glemt hvor godt det er, det gør jeg ikke igen og det vil fremover være fast punkt på min ønskeseddel. Nadia du er magisk og jeg har aldrig følt mig så tryg i et fremmed menneskes hænder før. Som jeg sagde: “jeg vil ha dig med hjem” tak for at gå på skyer resten af dagen og med små nye erkendelser der er dryppet ind siden mit besøg. Kommer snart igen.
Sofie F. Andersen

Denne kvinde kan noget ingen andre kan. Magiske hænder og høj energi.

Mine smerter i lænd og ben, igennem 1/2 år, er næsten forsvundet efter to behandlinger. Har prøvet alt: fysioterapi, massage, kiropraktik og osteopati. Uden effekt. Men Nadia stillede lynhurtigt “diagnosen” piriformissyndrom. Behandling og specielle strækøvelser blev min redning. Tak, Nadia.

Charlotte Kasandra Tørnby

Nadia er en fantastisk behandler! Når jeg i perioder er presset, stresset eller på anden måde i ubalance, så er et (eller flere) besøg hos Nadia min redning. Jeg føler mig virkelig heldig, at jeg har lært Nadia at kende, for det kan være svært at finde en rigtig dygtig behandler.

Jeg er meget taknemmelig for Nadias evne til at kunne gennemskue mine udfordringer, at kunne huske min historie og mine “spøgelser” fra gang til gang – og ikke mindst at kunne give mig udfordringer, både mentalt og i praksis.

Hermed min varmeste anbefaling!

David K. Andresen

Jeg takker Nadia Mouna, autoriseret Body SDS behandler af hele mit hjerte for at have hjulpet mig tilbage og hjem i min krop. Min krop gjorde så ondt for et halvt år siden, at jeg ikke kunne være i den og måtte tage smertestillende piller fra morgen til aften. Nadia har med sine kyndige hænder og kærlige forstand helet og skabt balance, plads og frihed tilbage i min krop. Hendes vejledning og behandlinger har igennem et halvt år været det mest virksomme og effektive jeg har prøvet i lang, lang tid. Min krop er i dag sund. Jeg kan på det varmeste anbefale fantastiske Nadia Mouna. Go Go Go!
Josephine Akvama Hoffmeyer

Det bedste jeg har gjort længe for min krop og mit sind. Takker Nadia
Christina Benes

Nadia tager sig god tid til hver enkelt behandling og er god til at afdække mentale og kropslige sammenhænge. Kan klart anbefales.
Svend Høgh

Det var virkelig værdifuldt for mig. Både samtalen og behandlingen. En kæmpe hjælp til bedre at forstå og kunne være i mig selv i dag. Tusinde tak.

Emma

Jeg gik ud som et lys mellem 14-15. Og resten af dagen og aftenen havde jeg for første gang ro i mit hoved siden min sygemelding. Som om jeg bare blev helt stille indeni. En eller anden form for accept af situationen. De sidste 10 dage har alt bare flakset rundt i mit hoved – og jeg har sådan haft brug for at endevende hele forløbet med mig selv og nære venner/familie hele tiden. Men i går var jeg bare stille. Det var helt utroligt befriende. Jeg havde svært ved at slippe mine tanker under selve behandlingen, men der skete altså noget efterfølgende.

Og da jeg skulle sove blev jeg pludselig opmærksom på, at min krop var helt rolig og at jeg trak vejret dybere ned i kroppen. Uden at have forceret det. Det skete ligesom bare af sig selv.

TAK for din behandling.

Er simpelthen så glad for at jeg er blevet henvist til dig.

Berit

Da jeg var blevet sygemeldt med stress tilbage i foråret 2022 og havde svært ved at finde tilbage til mig selv, så hjalp Nadia mig tilbage på sporet. Hun lærte mig, hvordan jeg kunne ændre min tilgang til verdenen omkring mig, så jeg altid kunne finde ro i mig selv trods en kaotisk hverdag. Nadia gav mig noget som andre behandlingsformer ikke kunne – nemlig at lytte og finde svaret i min krop fremfor i mit hoved. Og for dét vil jeg blive ved med at komme til Nadia, når jeg skal finde retning og for dét har hun min varmeste anbefaling.
Theresa Sørensen